Akreditacija Forum Mladih

Slov.i.k. je pobudnik »FORUMA MLADIH«, ki združuje mlade pripadnike slovenske narodnostne skupnosti v Italiji, ki že delujejo v okviru različnih organizacij mladih. Forum mladih je oblikovan kot partnerstvo enakovrednih organizacij, kjer Slov.i.k. deluje kot koordinator, promotor in organizator aktivnosti.

Cilji Foruma mladih so:

  1. ZAGOTAVLJANJE SODOBNIH ZNANJ IN KOMPETENC, ki mladega človeka podpirajo na področju osebnega in profesionalnega razvoja ter ga opolnomočijo za lažje vključevanje na trg dela, kakor tudi za začetek samostojne podjetniške poti. 
  2. SODELOVANJE MLADIH Z UNIVERZAMI v obliki izmenjav, študijskih praks projektov in drugih aktivnosti.
  3. SODELOVANJE MLADIH S PODJETJI IN USTANOVAMI, s ciljem, da mladi lažje dostopajo do atraktivnih zaposlitvenih možnosti v lokalnem in čezmejnem prostoru.

Evropska uredba št. 679/2016 (tako imenovani “General Data Protection Regulation – GDPR“) uvaja več pravic do zasebnosti in varnosti podatkov ter izboljša zaščito osebnih podatkov.

Da bi zagotovili skladnost z novimi predpisi, vam predstavljamo celovite informacije, v skladu z določbami Uredbe EU 2016/679, in vas vabimo na izrecno soglašanje z obdelavo osebnih podatkov v mejah in za namene, navedene v spodnjem obrazcu.

Soglasje osebnih podatkov

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca lahko podate soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov ali ne in se odločite, ali boste še naprej prejemali posodobitve o najnovejših novostih, dogodkih, novostih, ponudbah v zvezi z našimi izdelki in storitvami.